Testfaciliteiten

Vrijblijvend uw producten testen in een van de testlaboratoria van onze leveranciers?

Het doel van testen is tweeledig:  optimaliseren van bestaande processen en het bepalen van de haalbaarheid van nieuwe processen. Techema kan chemische en fysische analyses van uw proefmonsters laten uitvoeren.

Testfaciliteiten reiniging

Voor het reinigen van uw installatie is er een testlaboratorium beschikbaar bij Firma Renzmann (Monzingen, Duitsland). De testopstellingen met destilleerunits en wasmachines zijn ingericht om het juiste oplosmiddel (of reinigingsmiddel op waterbasis ) voor uw machines te optimaliseren. Op basis van de testresultaten, kan een optimale combinatie tussen mechanische en chemische reiniging bepaald worden. Daarnaast is het mogelijk om de kringloop van oplosmiddelen te sluiten.

Testfaciliteiten mengen en malen

De firma’s Metenova, Niemann en Getzmann hebben  uitgebreide testmogelijkheden in hun laboratoria. Op afspraak kunt u testen of uw gewenste eindproduct kan worden verkregen. Neem contact op voor het plannen van een afspraak.

Huren testmachines

Voor sommige processen is het mogelijk een testmachine te lenen of te huren, zodat de testen bij u in huis plaats kunnen vinden.

Batch productie huren

Indien u voor een eenmalige batchproductie behoefte heeft aan productie-hardware, is het ook mogelijk om een installatie te huren.