Ontwerp & Realisatie

Iedere industrie heeft specifieke eisen voor haar productieproces. Graag delen wij onze decennialange ervaring in de natte (vacuüm)chemie, om met u mee te denken voor een totaaloplossing voor uw technische productievraagstukken.

Een pre-engineering advies geeft u inzicht in potentiële struikelblokken, zodat deze in een vroeg stadium kunnen worden ondervangen. De doelstelling van een pre-engineeringstraject is om uw investering beter te beheersen. Ook een hoger rendement, een betere grondstoffen- en/of energie-efficiëntie, en een snellere return on investment kunnen redenen zijn voor een pre-engineeringstraject.

Ons pre-engineering advies kan een meerwaarde zijn bij:

Traject

Onze pre-engineering bestaat uit de volgende stappen:Inventarisatie van wensen en eisen

Rapportage met onderbouwing en vastlegging van de gemaakte keuzes en oplossingen, globale tijddoorloop project.

Het eindresultaat is een gedegen rapport, bestaand uit P&ID en een budgettering. Uiteraard is uw pre-engineering advies geen blauwdruk! De exacte fasering van uw pre-engineering traject wordt in goed overleg bepaald tijdens het maken van de offerte.

Offerte

Indien u interesse heeft in een advies, neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Levering

Na afronding van het pre-engineeringstraject, werken wij graag een offerte en gedetailleerde planning uit voor levering van de installatie. Omdat het budget, planning en uitvoering al zijn geïnventariseerd, zal de offerte geen verrassingen meer bevatten. Ook het implementeren, in bedrijfstellen en nazorg van uw installatie is bij ons in goede handen.